TÄYTTÄ ELÄMÄÄ - OIKEESTI?

"Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto."
Fil. 1:21Mitä tulee mieleen lauseesta "Täyttä elämää - oikeesti?"


"Ajatus täydestä elämästä tuo mieleen, että eletään täysillä, talla pohjassa. Tällaisesta täydestä elämästä koituu usein kallis lasku. Minulle "täysi elämä - oikeesti" merkitsee sitä, että Jeesus Kristus on antanut minulle täyden elämän. On suurta armoa luottaa, että koko elämäni on Jumalan hallinnassa, ne vaikeimmatkin asiat. Ennen kaikkea saan uskoa, että minulle Jeesuksen ansioiden perusteella kuuluu täydellinen iankaikkisesti kestävä elämä. Siksi uskon kautta elän jo nyt täyttä elämää."
-Erkki

"Elämä on kolhinut kovasti. Edes jo lapsena uskoon tuleminen ei ole säästänyt haaksirikoilta ja tuskilta elämässä. Kaiken keskellä tiedän kuitenkin, että minulla on taivaan Isä, joka kestää minutkin. Ja Jeesus, jonka tähden minäkin kelpaan taivaaseen tällaisenani."
- Satu

"Olin 18-vuotias uskovan perheen lapsi, joka kokeili, mitä maailma tarjoaa. Erääna kertana ollessani kuskina yöklubilla, sanoin Jumalalle, että haluaisin antaa elämäni hänelle. Sen jälkeen ei ole elämä ollut tarkoituksetonta. Jumala on pitänyt huolen vaikeuksista huolimatta."
-Markus