PELASTUNUT SIIPIRIKKO


"Herra tukee horjuvia, maahan painetut hän nostaa jaloilleen."
Ps. 145:14

Olen 45-vuotias nainen. Löysin Jumalan pitkällä hakemisella. Uskonto on ollut tärkeä lapsesta asti. Kävin pyhäkoulua lapsena. Koulussa uskontotunnit olivat kaikkein tärkeimmät ja kiinnostavimmat. Mutta sitten kun tulin murrosikään, tuli alkoholi kuvioihin mukaan. Kävin kirkossa silloin tällöin.

Alkoholi jäi pois, kun lapset syntyivät. Olin 12 vuotta juomatta. Mutta sitten minusta tuli täysin rappioalkoholisti ja rikoksia tuli mitä milloinkin. En joutunut sentään linnaan. Selvisin yhdyskuntapalvelulla.

Kävin Media7 Raamattuopiston kaikki raamattukurssit läpi. Sekään ei auttanut, vaan jatkoin juomista. Joskus kävin kirkossa. En ymmärtänyt, että Jumala kutsui minua luokseen. Olin täydellinen Jumalan kieltäjä, mutta Jumala kutsui vaan minua.

Kun taas menin kirkkoon, sain hyvän vastaanoton, vaikka olin juovuksissa ja heikossa kunnossa. Toiset rukoilivat minun puolestani, että lopettaisin juomisen. Olin itsekin hakenut jo Jumalaa, mutta en ollut löytänyt häntä.

Kun taas menin kirkkoon, sain hyvän olon kirkossa. Aloin käymään äitini kanssa joka sapatti kirkossa ja aloitin uudestaan Media7 Raamattuopiston. Kävin taas kaikki kirjekurssit läpi.

Viime kesällä menin katsomaan kastetilaisuutta. Siellä Pyhä Henki puhutteli minua todella kovin. Kun tulin äitini luokse illalla, sanoin hänelle, että minutkin varmaan kastetaan. Äitini oli yllättynyt asiasta.

Minut kastettiin helmikuussa vuonna 2009 - olen todella onnellinen, että löysin Jumalan!

Nainen-64

Paluu edelliselle sivulle